Livrare si Retur Produse

LIVRARE GRATUITĂ DE LA 149 RON !!!

 

MODALITĂŢI LIVRARE

 1. Livrare prin SAMEDAY
  Taxa de transport este 19 RON, indiferent de valoarea comenzii sau de locatia dumneavoastră (pe teritoriul României) şi va fi trimisă prin operatorul nostru logistic SAMEDAY. La momentul expedierii comenzii dumneavoastră veţi primi o confirmare electronică ce conţine detalii privind numărul de transport al coletului (AWB). În cazul în care nu sunteţi disponibil/ă pentru livrare, veţi primi o notificare. Dacă livrarea nu se efectuează în termenul estimat, vă rugăm să ne contactaţi pentru urgentarea livrării. De asemenea, există posibilitatea ridicării coletului de la sediul firmei de curierat, lista locaţiilor fiind disponibilă online pe website-ul SAMEDAY.
 2. Ridicare comandă de la sediul nostru
  Pe lângă posibilitatea de a trimite coletul, există şi varianta ridicării acestuia de la sediul firmei noastre, menţionat mai jos:

SC CARESS SOCIETY SRL
Str. Rudului, Nr. 114
Ploieşti, Prahova, 100310
România
Nr telefon 0725144244

De reţinut este că la toate comenzile de peste 149 RON, transportul este gratuit pe întreg teritoriul României.

 

MODALITĂŢI PLATĂ

 1. Card de debit/credit
  Această metodă de plată este complet securizată. În momentul plăţii pentru asigurarea protecţiei tranzacţiilor, transmiterea datelor dumneavoastră confidenţiate se face direct prin intermediul procesatorului de plăţi MobilPay.

Dacă tranzacţia este autorizată, plata este făcută imediat şi produsele achiziţionate vor fi livrate în termen de 2-3 zile lucrătoare. Mai multe informaţii despre plata prin cardul de credit pot fi obţinute telefonic, apelându-ne la numărul 0725144244.

 1. Ramburs
  Comanda se achită la momentul livrării cu numerar. Plătiţi curierului, care va emite o chitanţă.
 2. Transfer bancar
  După primirea comenzii veţi primi numărul de cont pentru a putea efecuta plata în avans. La livrarea produsului veţi primi şi chitanţa.

Atenţie! Toate preţurile includ TVA şi sunt finale.

Preţurile sunt cele de la data comandării produselor, indiferent de eventualele modificări ulterioare ale preţurilor.

 

POLITICA DE RETUR

Returul este acceptat doar în următoarele cazuri:

 1. Produsul primit nu corespunde cu cel comandat.

În cazul în care aţi primit un alt produs decât cel comandat vă rugăm să ne contactaţi în maxim 5 zile de la primirea produsului la adresa de e-mail contact@aivi.ro sau la numărul de telefon 0725144244, furnizându-ne o poza cu produsul primit.

Apoi noi vom organiza returul pe costul nostru şi veţi primi banii înapoi în contul dumneavoastră in RON.

 1. Produsul primit prezintă defecte.

În cazul în care aţi primit un produs cu defecte vă rugăm să ne contactaţi în maxim 5 zile de la primirea produsului la adresa de e-mail contact@aivi.ro sau la numărul de telefon 0725144244, furnizându-ne o poza cu produsul primit.

Noi vom analiza problema şi dacă se constată că produsul a fost stricat din cauza ambalării, returul se va organiza pe costul nostru şi veţi primi banii înapoi în contul dumneavoastră in RON.

 1. Produsul primit este cel comandat şi este în stare bună dar se doreşte totuşi returul sau schimbul acestuia.

Acest retur se acceptă doar în primele 5 zile după livrare. Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiţii perfecte, inclusiv ambalajul, adică să nu prezinte sub nicio formă semne de uzură sau consum, să fie nedesfăcut, respectiv sigilat.

În acest caz, puteţi returna produsul după ce am fost informaţi de acest aspect ori pe adresa de e-mail contact@aivi.ro sau la numărul de telefon 0725144244.

Costul direct al returnării produselor, respectiv al trimiterii noului produs va trebui suportat de către client.

În momentul în care primim produsul înapoi, se va analiza starea produsului returnat şi dacă corespunde descrierii iniţiale veţi primi banii înapoi în contul dumneavoastră in RON sau un alt produs cu un preţ similar.

Adresa de retur:

SC CARESS SOCIETY SRL
Str. Rudului, Nr. 114
Ploieşti, Prahova, 100310
România
Nr telefon 0725144244