Despre noi

Suntem o echipa dedicata si devotata industriei de infrumusetare si ingrijire, responsabila de lansarea in exclusivitate, pe piaţa din Romania a unor game complete de produse cosmetice - de la ultimele descoperiri stiintifice pana la formule vechi de sute de ani care dintotdeauna s-au dovedit a fi eficiente. Fie ca este vorba despre un tratament de rezolvare a problemelor sau de produse pentru mentinere si ingrijire, gamele noastre sunt formulate pentru toate varstele, toate tipurile de ten si par.

Produse certificate

toate categoriile

Credem in rezultate

toate produsele

AIVI

GAMA DE PRODUSE VELLIE

VELLIE - GOAT MILK

Laptele de capră din secole se știe că este unul dintre cele mai sănătoase ingrediente naturale ale produselor cosmetice pentru curățarea și îngrijirea pielii pentru față și corp. Este una dintre cele mai valoroase și eficiente resurse naturale, cu efecte de hidratare foarte puternice.

gama pentru corp

VELLIE - OLIVE

Produsele cosmetice cu extract de măsline sunt bazate pe o combinație unică de ulei de măsline cu un Complex Vitaoils Plus și unt de shea. Gama oferă o sortimentație selectă pentru pielea sensibilă,oferindu-i acesteia un aspect neted și sănătos, protenjând-o pe tot parcursul zilei.

gama pentru par

INFORMATII PRODUSE

Pentru mai multe informatii referitoare la gamele de produse AIVI va rugam accesati linkul de mai jos.

│ACCESEAZA│

Contactati-ne