Retur produse

Informatii retur

POLITICA DE RETUR

Returul este acceptat în următoarele cazuri:

1. Produsul primit nu corespunde cu cel comandat.

În cazul în care aţi primit un alt produs decât cel comandat vă rugăm să ne contactaţi în maxim 5 zile de la primirea produsului la adresa de e-mail contact@aivi.ro sau la numărul de telefon 0725144244, furnizându-ne o poza cu produsul primit.

Apoi noi vom organiza returul pe costul nostru şi veţi primi banii înapoi în contul dumneavoastră in RON.

2. Produsul primit este defect

În cazul în care aţi primit un produs defect vă rugăm să ne contactaţi în maxim 5 zile de la primirea produsului la adresa de e-mail contact@aivi.ro sau la numărul de telefon 0725144244, furnizându-ne o poza cu produsul primit.

Noi vom analiza problema şi dacă se constată că produsul a fost stricat din cauza ambalării, returul se va organiza pe costul nostru şi veţi primi banii înapoi în contul dumneavoastră in RON.

3. Produsul primit este cel comandat şi este în stare bună dar se doreşte totuşi returul sau schimbul acestuia.

Acest retur se acceptă doar în primele 5 zile după livrare. Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiţii perfecte, inclusiv ambalajul, adică să nu prezinte sub nicio formă semne de uzură sau consum, să fie nedesfăcut, respectiv sigilat.

În acest caz, puteţi returna produsul la adresa specificată mai jos, doar după ce am fost informaţi de acest aspect pe adresa de e-mail contact@aivi.ro sau la numărul de telefon 0725144244.

Costul direct al returnării produselor, respectiv al trimiterii noului produs va trebui suportat de către client.

În momentul în care primim produsul înapoi, se va analiza starea produsului returnat şi dacă corespunde descrierii iniţiale veţi primi banii înapoi în contul dumneavoastră in RON sau un alt produs cu un preţ similar.

Adresa de retur:

SC CARESS SOCIETY SRL

Str. Tineretului 18,

Bucov, Prahova, 107110

Telefon: 0725144244