Plata si livrare

LIVRARE GRATUITĂ DE LA 199 RON !!!

 

MODALITĂŢI LIVRARE

 1. Livrare prin SAMEDAY
  Taxa de transport este 20 RON, indiferent de valoarea comenzii sau de locatia dumneavoastră (pe teritoriul României) şi va fi trimisă prin operatorul nostru logistic SAMEDAY. La momentul expedierii comenzii dumneavoastră veţi primi o confirmare electronică ce conţine detalii privind numărul de transport al coletului (AWB). În cazul în care nu sunteţi disponibil/ă pentru livrare, veţi primi o notificare. Dacă livrarea nu se efectuează în termenul estimat, vă rugăm să ne contactaţi pentru urgentarea livrării. De asemenea, există posibilitatea ridicării coletului de la sediul firmei de curierat, lista locaţiilor fiind disponibilă online pe website-ul SAMEDAY.
 2. Ridicare comandă de la sediul nostru
  Pe lângă posibilitatea de a trimite coletul, există şi varianta ridicării acestuia de la sediul firmei noastre, menţionat mai jos:

SC CARESS SOCIETY SRL
Str. Rudului, Nr. 114
Ploieşti, Prahova, 100310
România
Nr telefon 0725144244

De reţinut este că la toate comenzile de peste 199 RON, transportul este gratuit pe întreg teritoriul României.

 

MODALITĂŢI PLATĂ

 1. Card de debit/credit
  Această metodă de plată este complet securizată. În momentul plăţii pentru asigurarea protecţiei tranzacţiilor, transmiterea datelor dumneavoastră confidenţiate se face direct prin intermediul procesatorului de plăţi STRIPE.

Dacă tranzacţia este autorizată, plata este făcută imediat şi produsele achiziţionate vor fi livrate în termen de 2-3 zile lucrătoare. Mai multe informaţii despre plata prin cardul de credit pot fi obţinute telefonic, apelându-ne la numărul 0725144244.

 1. Ramburs
  Comanda se achită la momentul livrării cu numerar. Plătiţi curierului, care va emite o chitanţă.

Atenţie! Toate preţurile includ TVA şi sunt finale.

Preţurile sunt cele de la data comandării produselor, indiferent de eventualele modificări ulterioare ale preţurilor.