Regulament "Giveaway"

ART. 1 ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “GIVEAWAY” este CARESS SOCIETY S.R.L, avand ca obiect de activitate: comercializarea produselor cosmetice cu sediul social în Prahova. Termenii și condițiile prezentului Regulament, așa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții la Concurs. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoștința publicului acest fapt.

ART. 2 DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Concursul va fi organizat și se va desfășura în perioada 23.06.2021 – 06.07.2021, pe pagina oficială de Instagram AIVI Cosmestics.

ART. 3 DREPTUL DE PARTICIPARE

La concursul organizat de CARESS SOCIETY S.R.L, are dreptul să participe orice persoană fizică cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data începerii Concursului și cu domiciliul stabil în România. Nu pot participa: Organizatorul și alte persoane implicate în organizarea și desfășurarea Concursului. Participarea la acest Concurs are valoare de acceptare integrală și liber consimțită a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate persoanei care îndeplinește condițiile impuse de Regulament.

ART. 4 MECANISMUL ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI

Concursul “GIVEAWAY” se desfăşoară după cum urmează: în perioada 23.06.2021 – 06.07.2021 și va pune la dispoziție 5 pachete de cosmetice (selecția pachetelor este făcută de către Organizator).  

Concursul se va finaliza cu 5 câștigători care îndeplinesc următoarele cerinţe:

  1. a) Să dea follow paginii de Instagram AIVI Cosmestics;
  2. b) Să dea like postării ce conține detalii despre Concurs;
  3. c) Să tag-uiască / să eticheteze, într-un singur comentariu, 3 prieteni;
  4. d) În cadrul aceluiași comentariu mai sus menționat, participanții trebuie să scrie ce pachet de cosmetice își doresc, din cele implicate în concurs;
  5. e) Să urmărească concursul pentru a afla dacă se află printre câștigători.

ART. 5 DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Câștigătorul va fi anunțat, prin tragere la sorți, prin Random.org, pe data de 06.07.2021, Organizatorul îi va anunţa pe câştigători, prin intermediul comentariilor din postarea Instagram și public pe pagina oficială Instagram într-un story că a câștigat concursul.

ART. 6 PREMII

  1. SET LIRENE - Remodelare corporală
  2. SET LIRENE NATURA - Ritual organic zilnic pentru îngrijirea tenului
  3. SET VELLIE NATURAL OILS OF THE WORLD - Pentru îngrijirea corpului cu ulei de argan
  4. SET LIRENE - Îngrijirea tenului cu riduri profunde
  5. SET PROFESIONAL DESTIVII - Pentru îngrijirea părului după vopsire

ART. 7 ACORDAREA PREMIILOR

Câștigătorii au obligația de a trimite un mesaj privat Organizatorului pentru a intra în posesia premiului. Toate datele despre intrarea în posesia  premiului vor fi discutate direct cu cei cinci câștigători.

ART. 8 ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

Câștigătorii concursului “Giveaway” nu pot opta pentru primirea altor premii sau produse și nici nu poate solicita alte modificări.

ART.9 REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil oricărui solicitant pe pagina oficială Instagram AIVI Cosmetics în secțiunea Bio.

ART.10 EXTRAGEREA CASTIGATORILOR

Extragerea castigatorilor va avea loc in data de 8 Iulie.